Första blogginlägget!

Hej och välkommen! Mitt namn är Michael Bazius och i den här bloggen tänker jag skriva om lite allt möjligt tror jag. Den har inget direkt tema utan den kommer mest att handla om mig och mitt liv. Det är ju lite svårt att veta så här i första inlägget hur bloggen kommer att bli, men det är ungefär så jag tänker mig i alla fall och sedan får vi väl se vart det bär. Om ni vill läsa lite mer om mig kan ni klicka in er på Om bazius.se där jag har skrivit lite som kanske kan vara roligt att veta.

Så vad ska mitt första blogginlägg handla om? Just det, mitt jobb kanske. Det har jag faktiskt inte skrivit om alls kom jag på. Jag kör lastmaskin, och det innebär att jag gör lite olika saker som att gräva eller skotta snö till exempel. Det beror helt enkelt på uppdragsgivaren, och dessa kan vara allt från privatperson till kommun. Jag trivs väldigt bra med mitt jobb. Det är omväxlande, och jag kan ha min hund Charlie med mig. Ibland jobbar jag nästan dygnet runt, när det gäller snöröjning till exempel. Man vet ju aldrig när snön ska falla, och ibland kommer den i massor. Ibland är det sämre med jobb och då kan det vara lite långsamt. Men det är bra mix ändå. Jag föredrar ett varierande arbetstempo över ett som är likadant hela tiden.

fina charlie

På gymnasiet gick jag faktiskt estetiska linjen, för jag har alltid gillat musik. Men jag insåg att det nog inte direkt var något som jag ville försöka göra en karriär av. Det var väldigt roligt dock, och jag är glad att jag fick den erfarenheten. Då trodde jag kanske inte att jag skulle sitta och köra hjullastare nu, men det var en utbildning som jag gick via arbetsförmedlingen då jag inte alls visste vad jag ville göra, och nu trivs jag som sagt väldigt bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *