Går mot en stiligare inredningsstil här hemma

Efter regn kommer solsken, och efter badrummet kom vardagsrummet. Nu är vi igång för fullt, ett nytt golv är lagt och vi pysslar med att få tag i lite nya möbler. De vi har nu börjar verkligen bli slitna och det är nog dags att de får gå vidare. Har fått några som vill köpa loss dom däremot så det är ju härligt. Även om det inte är många hundringar jag tjänar in på dom så är det alltid något, och jag slipper dessutom frakta iväg det själv. Idag är det ju himla trendigt att göra om och renovera upp gamla möbler också, så det är ju toppen ur ett klimatperspektiv. Jag gillar inte den här slit-och-släng kulturen.

Vi tänker oss en mer stilig inredning
På äldre dagar har jag börjat uppskatta att ha det fint och ordentligt hemma. Tidigare har jag inte gett det alltför mycket uppmärksamhet, men nu kan jag faktiskt tycka att det är riktigt roligt att vara ute på nätet och spana in möbler, inredning och dekorationer. Det finns ju så otroligt stort utbud att man blir alldeles yr. Men nu var jag inne på chilli och kollade lite efter möbler till vardagsrummet, och där hittade jag en helt perfekt tv bänk som jag blev förälskad i redan vid första ögonkastet. Det var något särskilt med stilen, kombinationen av matt vitlack och valnöt. Jag gillar den verkligen. Vad tycker ni?

snygg tv bänk
Charlies rum ska snart få lite kärlek
Eftersom vi ändå har ett rum till övers här hemma så kallar vi det för Charlies rum, även om han inte direkt spenderar så mycket tid där inne. Men vi har det ändå i åtanke att göra i ordning lite mer där och kanske ställa in en ordentlig hundbädd där åt honom. Han vill ju gärna vara ifred när han ska sova, och det måste man respektera fullt ut.
Utöver det har jag handlat in en hel del kompostgaller som jag tänkte skapa en uteplats åt Charlie med också. Han är inte direkt en smitare, men samtidigt är han lite lurig och kan få för sig saker ibland och jag vill inte riskera en rymningsincident som kan resultera både i olyckor och missnöjda grannar. Då är det enklare att bara sätta upp lite gränsmarkeringar tycker jag. Då kan man släppa ut honom utan att behöva vara orolig och han kan få mysa runt bäst han vill.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.