Min fantastiska mamma

Min mamma fyllde år häromveckan och vi firade henne med tårta och presenter. Det är hon verkligen värd, för det finns ingen snällare person än min mamma. Hon har alltid varit min förebild och en person som jag har sett upp till väldigt mycket, dels för att hon är så godhjärtad men kanske framförallt för att hon är så stark. Hon har upplevt några motgångar i sitt liv och hon har alltid rest sig och skapat möjligheter av motgångarna. Det är jag väldigt imponerad av, och jag försöker alltid tänka ”vad skulle mamma gjort?” när det går tungt och känns hopplöst. Jag brukar också få nya idéer och mycket mer energi bara av att ringa och prata med henne. Hon har alltid något klokt att säga. Hon är verkligen klok, min mamma. Vis som en uggla.

En uppskattad present
Jag bestämde mig för att ge mamma ett armband i present, och inte vilket armband som helst utan ett berlockarmband. Det är alltså en kedja som man kan fästa berlocker på. Den här gången fick hon själva kedjan med en berlock, som faktiskt var i form av en uggla just för att jag tycker att hon är klok som en uggla. Sedan kan hon själv fylla på med berlocker om hon vill, och jag kan fortsätta att ge henne berlocker. Det handlar helt enkelt om att skapa ett armband som är personligt just för henne, med berlocker som betyder något för henne. Hon blev väldigt glad över ugglan och min förklaring till den.

Armbandet jag köpte är av märket Thomas Sabo. Sabo är elegans, lekfullhet, lust och rock n roll och det tycker jag passar min mamma. Hon är allt och lite till. Det finns massor av olika berlocker och jag har redan spanat in några som jag ska ge henne framöver. Det blir som en liten följetong kan man säga. Men man får se till att inte ge berlocker för ofta heller. Det ska ju kännas speciellt, och då måste man hinna använda en ett tag innan det är dags för nästa. Om man vill kan man ju också byta berlocker då och då och inte använda alla på en gång.

Thomas sabo

Hur som helst så tyckte hon väldigt mycket om presenten och det gör mig glad. Egentligen är hon en sådan som tycker att man inte ska ”slänga bort” pengar på att köpa presenter till varandra när det finns så mycket vettigare saker att lägga dem på, och det viktigaste är ju trots allt att man får vara tillsammans och att man får ha hälsan. Och jag håller med henne, men jag tycker att man ska skämma bort sin mamma med något fint ibland ändå. Det är ett sätt för mig att visa hur mycket jag uppskattar och tycker om henne!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *