Om bazius.se

Om du har klickat in dig på den här sidan är det förmodligen för att du känner att du vill veta lite mer om den här bloggen. Eller så har du råkat komma in här av någon helt annan anledning. Outgrundliga äro internets vägar, men när du ändå är här kan jag lika gärna passa på att berätta lite mer om mig själv. Det är upp till dig om du vill fortsätta läsa eller surfa vidare!

Vem är jag?
Jag heter Michael Bazius och det här är min blogg. Här skriver jag om allt och ingenting – mitt liv helt enkelt, med jobb, vänner och förstås min hund Charlie som är min trogne följeslagare. Så vad kan jag säga om mig själv? Jag är en filmälskare med rötter i Nederländerna som gillar att baka och lyssnar på Michael Jackson. Mina föräldrar flyttade till Sverige innan jag föddes så jag är uppvuxen här, men mitt nederländska påbrå är fortfarande en stor del av mig och jag åker och hälsar på släkten i Nederländerna minst en gång om året. Gärna oftare om jag kan.

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga mer, så här svarar jag på 7 snabba frågor om mig själv istället!

  • Hur gammal är du? Eftersom jag inte orkar uppdatera den här sidan hela tiden är det ingen idé att skriva min ålder. Men jag föddes 1988, så får ni räkna själva!
  • Vilka 5 personer skulle du inte klara dig utan? Min mor och min far, min kusin Sam, min vän Henrik och förstås min hund Charlie (ja, jag räknar min hund som en person).
  • Längd och skostorlek? 178 centimeter över marken och 42 i skor.
  • Vilket är ditt favoritland? En väldigt svår fråga då jag både älskar Sverige och Nederländerna. Om jag måste välja blir det antagligen Sverige då det är här jag väljer att leva, men det är hårfint då jag absolut inte skulle klara mig utan Nederländerna. Och dessutom finns det andra länder som jag tycker mycket om också, som till exempel Island som definitivt är det häftigaste landet jag har besökt.
  • Ögonfärg? Bruna ögon. Valnötsbrun har min mamma alltid sagt.
  • Vilken är din favoritartist? Michael Jackson, som jag skrev tidigare. Han är verkligen the king of pop och frågar du mig så finns det ingen artist som har gjort fler mästerverk än Michael Jackson.
  • Favoritmat? Svårt, men jag tror nog att det får bli pasta carbonara. Jag älskar pasta och carbonaran ligger högst på listan.
  • Det var lite om mig, men fråga gärna om du vill veta mer!