Renovering av badrum på G

Nu har vi äntligen kommit igång med att piffa upp huset lite här hemma. Det finns alltid projekt som man vill utföra i sitt hem, men efter lite övervägande och prioriteringar har jag beslutat mig för att ge mig på mitt badrum nu. Efter att ha surfat runt lite på nätet fastnade jag på trademax.se där de hade bra erbjudanden på möbelpaket för badrum.

Skönt att slippa bestämma själv

Bathlife
Bathlife möbelpaket ideal.

Trots att jag anser mig ha ett ganska gott öga för inredning så är det alltid svårt att försöka ta fram bra kombinationer från olika varumärken och tillverkade, och skapa ett enhetligt intryck tillsammans. Därför brukar jag alltid leta efter paketlösningar när jag ska shoppa lite större. Då vet man att det passar ihop liksom.

Nu fastnade jag för ett paket från Bathlife, kanske mest för att det kände enkelt och stilrent. Bra förvaring under handfatet också, vilket kan vara bra. Jag har inte så mycket prylar själv men det finns ju andra i huset också. Charlie kan säkert få en egen låda bara för schampoo och pälsglansprodukter.

Får se om det blir golv därefter
Efter att badrummet är klart tror jag kanske att vi behöver se över ett nytt golv till vardagsrummet. Vi har inte helt beslutat oss ännu, men det känns som att det kan bli prioritering nummer två. Charlie uppskattar förvisso inte nya glansiga golv eftersom han halkar så lätt – men vi får göra som vi alltid har gjort. Köpa på oss en massa med små runda mattor så han får gå runt på. Livet är för evigt en ”Inte-nudda-golv” lek för honom tror jag, haha.

Nu ska jag försöka hänga med i fotbollen lite mer här också. Spännande nu, även om jag inte är en fotbollsfantast till vardags. Det känns ju lite mer när det är ett EM som vi spelar. Allting blir liksom snäppet mer verkligt då. Såg på TV här att de hade problem med materialet på alla spelarnas tröjor nu. De hade klippt ihop en video med hur allas tröjor gick sönder, och hur fotbollarna hade gått sönder två gånger. Hur är det ens möjligt med sådana missar undrar man?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.